Palacio Cobertizo De Santa Ines

Doğu Endülüs, Granada
Palacio Cobertizo De Santa Ines Öne Çıkan Resim
Palacio Cobertizo De Santa Ines Dış Mekan
Palacio Cobertizo De Santa Ines Oda Manzaraları
Palacio Cobertizo De Santa Ines Oda Manzaraları
Palacio Cobertizo De Santa Ines Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Palacio Cobertizo De Santa Ines
Calle Cobertizo De Santa Ines, 6 Doğu Endülüs, Granada

Palacio Cobertizo De Santa Ines misafirlere Granada merkezinde, Elhamra ve Carrera del Darro ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Sierra Nevada Kayak Merkezi ile 23,2 mi (37,4 km) ve Plaza Nueva ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
SUITE
SUITE ALHAMBRA TERRAZA PRIVADA CON VISTAS A LA ALHAMBRA
Room
SUITE FAMILIAR DELUXE

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x