Palacio Can Marqués

Tarihi Şehir Merkezi
Palacio Can Marqués Genel
Palacio Can Marqués Genel
Palacio Can Marqués Genel
Palacio Can Marqués Öne Çıkan Resim
Palacio Can Marqués Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Palacio Can Marqués
calle Apuntadores,15 , Tarihi Şehir Merkezi

Palacio Can Marqués konaklamanızda, Palma de Mallorca merkezinde, Paseo Denizcilik yakınında ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Palma de Mallorca Limanı ile 3,8 km ve Porto Pi Centro Comercial ile 4,8 km mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı The Merchants tarasfından yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (RIAD)
Junior
Junior Oda (Junior Suite Deluxe)
Junior
Junior Oda
Executive
Executive Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x