Palacio Almagra

Doğu Endülüs, Granada
Palacio Almagra Öne Çıkan Resim
Palacio Almagra Dış Mekan
Palacio Almagra İç Mekan
Palacio Almagra İç Mekan
Palacio Almagra Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Palacio Almagra
Mirasol 18 Doğu Endülüs, Granada

Palacio Almagra size Granada merkezinde, Elhamra ve Plaza Mariana Pineda ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sierra Nevada Kayak Merkezi ile 20 mi (32,1 km) ve Plaza Nueva ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo, Buzdolabı ve Mikrodalga
Standard
Standard Stüdyo, Buzdolabı ve Mikrodalga
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Veranda
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga
Romantic
Romantic Çatı Katı Süiti (Penthouse), Buzdolabı ve Mikrodalga
Panoramic
Panoramic Stüdyo, Buzdolabı ve Mikrodalga, Kule
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga
Premier
Premier Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x