Palace Art Hotel Pezinok

Batı Slovakya, Pezinok
Palace Art Hotel Pezinok Genel
Palace Art Hotel Pezinok Genel
Palace Art Hotel Pezinok Öne Çıkan Resim
Palace Art Hotel Pezinok Dış Mekan
Palace Art Hotel Pezinok Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Palace Art Hotel Pezinok
Mladoboleslavská 5 Batı Slovakya, Pezinok

Palace Art Hotel Pezinok size Pezinok merkezinde, Fedor Malik & Son ve Karpatska Perla ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Danube River ile 17,1 mi (27,4 km) ve Utanç Sütunu ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Reštaurácia Zámocká Viech yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Pezinok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2411 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x