Palac w Czyzowie Szlacheckim

Czyżów Szlachecki
Palac w Czyzowie Szlacheckim Genel
Palac w Czyzowie Szlacheckim Öne Çıkan Resim
Palac w Czyzowie Szlacheckim Dış Mekan
Palac w Czyzowie Szlacheckim Dış Mekan
Palac w Czyzowie Szlacheckim Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Palac w Czyzowie Szlacheckim
Czyzow Szlachecki 125 , Czyżów Szlachecki

Palac w Czyzowie Szlacheckim konaklamanızda Czyżów Szlachecki bölgesinde, Tarnobrzeg Gölü ile 42,3 km (26,3 mi) ve Krzyztopor Castle ile 46,7 km (29 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Living Museum of Porcelain ile 12,8 mi (20,5 km) ve Synagogue ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Palac w Czyzowie Szlacheckim misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis ve çamaşırhane vardır. Czyżów Szlachecki bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 226 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Traditional Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Traditional Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat
Room
Economy Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x