Pafuri Camp

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Mutale
Pafuri Camp Genel
Pafuri Camp Genel
Pafuri Camp Genel
Pafuri Camp Öne Çıkan Resim
Pafuri Camp Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Pafuri Camp
Punda Gate Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Mutale

Pafuri Camp konaklamanızda Mutale bölgesinde, nehir üzerinde, Lanner Boğazı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu her şey dâhil çadır ev Kruger National Park ile 14,7 mi (23,7 km) ve Mapungubwe Dünya Kültür Mirası Alanı Turizm Danışma Merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu çadır ev, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Pafuri Camp misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

19 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu çadır evde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Pafuri Luxury Tent
Room
Pafuri Family Tent

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x