Pachamama Alacati - Adults Only

Çeşme, İzmir
Pachamama Alacati - Adults Only Öne Çıkan Resim
Pachamama Alacati - Adults Only Genel
Pachamama Alacati - Adults Only Dış Mekan
Pachamama Alacati - Adults Only Dış Mekan
Pachamama Alacati - Adults Only Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Pachamama Alacati - Adults Only
Alacati Mahallesi 13024 Sokak No:12 Çeşme, İzmir

Pachamama Alaçatı, popüler bir destinasyon olan Alaçatı Pazaryeri’ne yaklaşık 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Otel, Çeşme’nin ünlü Ilıca Halk Plajı’na ise 4 kilometre uzaklıkta. Otelin araçla gelen misafirlerine özel ücretsiz otoparkı hizmeti bulunuyor. Erythrai Antik Kenti’ne, Sakız Limanı’na ve çevredeki müzelere oldukça yakın olan işletmeden çıkıp kültür turu yapabiliyorsunuz.

16 oda kapasitesi ile hizmet veren Pachamama Alaçatı’nın odalarında özel banyo ve kişisel temizlik malzemeleri bulunuyor. Odalarda klima, minibar gibi ihtiyacınız olabilecek eşyalar mevcut. Ayrıca odalarda telefon, masa bulunurken emanet kasası da ihtiyacınıza göre sağlanıyor. Otelden günlük kat hizmetleri ve belirli saatlerde oda servisi hizmeti alabiliyorsunuz. Diğer yandan işletmeden bir havuz ve havuz barı, konuklar için keyifli vakit geçirebilecekleri olanaklar sunuyor. Havuz kenarı barında içeceğinizi yudumlayıp atıştırabileceğiniz gibi restoran bölümünü de değerlendirebilirsiniz. Restoranda öğle ve akşam yemeği servisleri yapılıyor.

Havuzda güvenliğiniz için özel bir cankurtaran bulunuyor. Pachamama Alaçatı’da ücretsiz kahvaltı servisi de söz konusu. Havuz yerine denize girmek isteyen konuklar için ise ücretli sahil servisi var. Dilerseniz de otelin kütüphanesinde, terasında veya bahçesinde özgürce vakit geçirebilirsiniz. Günün her saati açık olan resepsiyondan her an hizmet alabiliyorsunuz. Almak istediğiniz tur veya biletlerle ilgili destek, bu bölümden sağlanabiliyor.

İhtiyaç halinde otelin çamaşırhanesinden veya kuru temizlemesinden hizmet almanız da mümkün. Bu arada Pachamama Alaçatı’da profesyonel masaj hizmeti alarak yorgunluğunuzu atabiliyorsunuz. İşletmede, özel işleriniz ya da diğer ihtiyaçlarınız için ücretsiz olarak kablosuz internete bağlanabiliyorsunuz. Pachamama Alaçatı’ya gelirken evcil hayvanlarınızı yanınızda getirebiliyorsunuz. Pachamama Alaçatı, toksik olmayan kil sıva malzemesinden inşa edilmiş durumda. Bu ayrıcalıklı işletmeden kaldığınız süre boyunca sürpriz partilere, resitallere ve konserlere hazır olun!

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x