Paasha Atelier Bali

Kuta
Paasha Atelier Bali Genel
Paasha Atelier Bali Öne Çıkan Resim
Paasha Atelier Bali Dış Mekan
Paasha Atelier Bali İç Mekan
Paasha Atelier Bali İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Paasha Atelier Bali
88 Jl. Raya Kuta , Kuta

Paasha Atelier Bali misafirlere Kuta (Raya Kuta) bölgesinde, Mall Bali Galeria ve BIMC Hastanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Legian Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Paasha Atelier Bali misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 11.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

175 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Junior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x