OZO Phuket

Puket Adası, Karon
OZO Phuket Genel
OZO Phuket Genel
OZO Phuket Genel
OZO Phuket Genel
OZO Phuket Genel
Image More +69 fotoğraf
OZO Phuket
99 Kata Road Kata, Amphur Muang Puket Adası, Karon

OZO Phuket konaklamanızda Karon merkezinde, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kata Noi Plajı ile 2 km ve Karon Seyir Noktası ile 4,2 km mesafede.

EAT, OZO Phuket misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 255 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 43 inç düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Pool Balcony)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası (Family)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Sunset)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Sunset)
Room
Deluxe Oda (Family, Bunk Beds)
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x