Oyster Bay Boutique Hotel

Pensacola
Oyster Bay Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Oyster Bay Boutique Hotel Dış Mekan
Oyster Bay Boutique Hotel Dış Mekan
Oyster Bay Boutique Hotel Dış Mekan
Oyster Bay Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Oyster Bay Boutique Hotel
400 Bayfront Pkwy , Pensacola

Oyster Bay Boutique Hotel misafirlere Pensacola (Downtown) bölgesinde, Pensacola Deniz Hava Üssü ve Destination Archaeology Resource Center ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pensacola Beach Plajları ile 10,6 mi (17 km) ve West Florida Üniversitesi ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Bodacious misafirlere öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x