OYO 265 Shimada Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
OYO 265 Shimada Villa Öne Çıkan Resim
OYO 265 Shimada Villa Dış Mekan
OYO 265 Shimada Villa Dış Mekan
OYO 265 Shimada Villa Dış Mekan
OYO 265 Shimada Villa Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
OYO 265 Shimada Villa
Galle Road bentota SriLanka Alawathugoda Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

OYO 265 Shimada Villa misafirlere Bentota bölgesinde, plaj yakınında, Bentota Plajı yakınında ve Induruwa Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Kaluwamodara Köprüsü ile 2,3 mi (3,7 km) ve Moragalla Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimiz şömine bulunan 6 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x