OYO 2321 Griya Shanti Homestay

Batubulan
OYO 2321 Griya Shanti Homestay Genel
OYO 2321 Griya Shanti Homestay Dış Mekan
OYO 2321 Griya Shanti Homestay Dış Mekan
OYO 2321 Griya Shanti Homestay Dış Mekan
OYO 2321 Griya Shanti Homestay Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
OYO 2321 Griya Shanti Homestay
Jl. Pratu Made Rambug Gang Tirta Empul 2 No. 10 , Batubulan

Batubulan bölgesindeki OYO 2321 Griya Shanti Homestay konaklamanızda Bali Orkide Bahçesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sanur Marinası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Kuta Plajı ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı Griya Shanti Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

5 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet, Nehir Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x