Oydin Plaza Hotel

Namangan
Oydin Plaza Hotel Genel
Oydin Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Oydin Plaza Hotel Kahvaltı
Oydin Plaza Hotel Yerinde Yemek
Oydin Plaza Hotel Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Oydin Plaza Hotel
Amir Temur 97 , Namangan

Namangan bölgesindeki Oydin Plaza Hotel konaklamanızda, Markaziy Stadyum-Namangan ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kosonsoy Merkezi Stadı ile 21,2 mi (34,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 68 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Namangan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x