Oxygen Villa by Alexanders

Puket Adası, Choeng Thale
Oxygen Villa by Alexanders Öne Çıkan Resim
Oxygen Villa by Alexanders Dış Mekan
Oxygen Villa by Alexanders Dış Mekan
Oxygen Villa by Alexanders İç Mekan
Oxygen Villa by Alexanders Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Oxygen Villa by Alexanders
Soi Bangtao 4/2 Puket Adası, Choeng Thale

Choeng Thale bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Bang Tao Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Surin Plajı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Kamala Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Patong Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x