OXO Townhouses Berawa Canggu

Tibubeneng
OXO Townhouses Berawa Canggu Dış Mekan
OXO Townhouses Berawa Canggu İç Mekan
OXO Townhouses Berawa Canggu İç Mekan
OXO Townhouses Berawa Canggu Oda Manzaraları
OXO Townhouses Berawa Canggu Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
OXO Townhouses Berawa Canggu
Jl. Tegal Sari , Tibubeneng

OXO Townhouses Berawa Canggu konaklamanızda Canggu bölgesinde, Berawa Plajı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Seminyak Plajı ile 5,4 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Double Six Plajı ile 8,5 km ve Bali Patlaması Anıtı ile 10,7 km mesafede.

Misafirler özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar olan 14 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Stüdyo, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x