Oxford Suites Lancaster

Güney Kaliforniya, Lancaster
Oxford Suites Lancaster Genel
Oxford Suites Lancaster Genel
Oxford Suites Lancaster Genel
Oxford Suites Lancaster Genel
Oxford Suites Lancaster Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Oxford Suites Lancaster
1651 W Avenue K Güney Kaliforniya, Lancaster

Oxford Suites Lancaster misafirlere Lancaster bölgesinde, iş merkezinde, Sol Plaza Boutique Alışveriş Merkezi ve Antelope Valley College 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Milestones of Flight Air Museum ile 1,3 mi (2,1 km) ve Lancaster City Park ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

172 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lancaster bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1165 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Queen
Queen Room
Superior
Superior Süit, Tek Büyük (Queen) Boy Yataklı
Room
Pool View Extended Stay Queen Suite
Room
2 Queen Room
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x