Oxford Suites Hermiston

Doğu Oregon, Hermiston
Oxford Suites Hermiston Genel
Oxford Suites Hermiston Genel
Oxford Suites Hermiston Genel
Oxford Suites Hermiston Genel
Oxford Suites Hermiston Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Oxford Suites Hermiston
1050 N 1st St Doğu Oregon, Hermiston

Oxford Suites Hermiston misafirlere Hermiston bölgesinde, havaalanı yakınında ve Big River Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel McNary Lock & Dam ile 6,2 mi (10 km) ve McNary Doğal Yaşam Doğa Alanı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Oxford Suites Hermiston misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

126 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Hermiston bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1398 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Queen Suite Building 2
King
King Suite Building 2
Room
King Suite
Room
2 Queen Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x