Oxford Suites Bellingham

Kuzeybatı Washington, Bellingham
Oxford Suites Bellingham Genel
Oxford Suites Bellingham Genel
Oxford Suites Bellingham Genel
Oxford Suites Bellingham Genel
Oxford Suites Bellingham Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Oxford Suites Bellingham
4051 Meridian St Kuzeybatı Washington, Bellingham

Bellingham (Meridian) bölgesindeki Oxford Suites Bellingham misafirlere Park Bowl ve Bellis Fair Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Batı Washington Üniversitesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Squalicum Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Oxford Suites Bellingham misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Suite
2
2 Queen Suite
Deluxe
Deluxe Family 3 Queen Suite
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x