Owinwil Boutique Hotel

Kandy
Owinwil Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Owinwil Boutique Hotel Dış Mekan
Owinwil Boutique Hotel Dış Mekan
Owinwil Boutique Hotel İç Mekan
Owinwil Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Owinwil Boutique Hotel
10/95 Sri Dhamma Dhassi Mawatha , Kandy

Owinwil Boutique Hotel misafirlere Kandy bölgesinde, tarihi bölgede, Udawatta Kele Korunağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Kanday Monasteries ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Devales ile 0,4 mi (0,7 km) ve Commonwealth War Cemetery ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Budget Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x