Outdoor Inn Sporthotel Steinach

Franconia, Steinach
Outdoor Inn Sporthotel Steinach Genel
Outdoor Inn Sporthotel Steinach Genel
Outdoor Inn Sporthotel Steinach Öne Çıkan Resim
Outdoor Inn Sporthotel Steinach Dış Mekan
Outdoor Inn Sporthotel Steinach Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Outdoor Inn Sporthotel Steinach
Am Bahnhof 6 Franconia, Steinach

Steinach bölgesindeki Outdoor Inn Sporthotel Steinach konaklamanızda, Thuringian Ormanı ve Thuringian Forest Nature Park yakınında konaklayacaksınız. Bu otel 7 - Wettkampfpiste Kayak Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) ve 3 - Fellbergabfahrt Kayak Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 17 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x