Our Home Suite

Lagos
Our Home Suite Genel
Our Home Suite Genel
Our Home Suite Öne Çıkan Resim
Our Home Suite Dış Mekan
Our Home Suite Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Our Home Suite
70E, Allen Avenue by Nikky Africana Pla by Nikky Africana Plaza, opp. UBA , Lagos

Our Home Suite misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Allen Avenue yakınında ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Actis Ikeja Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x