Otematata Lakeside Apartments

Waitaki District, Otematata
Otematata Lakeside Apartments Öne Çıkan Resim
Otematata Lakeside Apartments Dış Mekan
Otematata Lakeside Apartments Dış Mekan
Otematata Lakeside Apartments Oda Manzaraları
Otematata Lakeside Apartments Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Otematata Lakeside Apartments
2736 Otematata-Kurow Rd Waitaki District, Otematata

Otematata bölgesindeki Otematata Lakeside Apartments konaklamanızda, Benmore Barajı ve Benmore Gölü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Totara Peak Gallery ile 14,9 mi (23,9 km) ve Clay Cliffs ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Otematata Lakeside Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 12.30 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x