Otel Ulan-Ude

Siberia, Ulan-Ude
Otel Ulan-Ude Öne Çıkan Resim
Otel Ulan-Ude Dış Mekan
Otel Ulan-Ude Dış Mekan
Otel Ulan-Ude Dış Mekan
Otel Ulan-Ude İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Otel Ulan-Ude
Street Revolyutsii 1905 Goda, 78a Siberia, Ulan-Ude

Otel Ulan-Ude misafirlere Ulan-Ude merkezinde, Ulan-Ude Demir Yolu Tarihi Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Buryat Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lenin Sureti ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ulger Puppet Theater ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Караван баши yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Grand
Grand Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo (Panoramic view)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x