Ostria Apartments

Amoudara Lasithiou
Ostria Apartments Öne Çıkan Resim
Ostria Apartments Oda Düzeni
Ostria Apartments Oda Düzeni
Ostria Apartments Oda Düzeni
Ostria Apartments Oda Düzeni
Image More +46 fotoğraf
Ostria Apartments
Ammoudara , Amoudara Lasithiou

Agios Nikolaos bölgesindeki bu apart otel misafirlere deniz kıyısında, Almiros ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Karavostasi Beach ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ámmos ile 3,3 mi (5,2 km) ve Agios Panteleímonas ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirlerin konforu için buzdolabı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire
Junior
Junior Stüdyo Süit
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı (ground floor)
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x