Ossotel Legian Bali

Lesser Sunda Islands, Legian
Ossotel Legian Bali Genel
Ossotel Legian Bali Genel
Ossotel Legian Bali Genel
Ossotel Legian Bali Genel
Ossotel Legian Bali Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Ossotel Legian Bali
Jl. Padma Utara Lesser Sunda Islands, Legian

Ossotel Legian Bali misafirlere Legian bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Legian Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Legian Alışveriş Caddesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Seminyak Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Kuta Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Romeos Bar and Grillery ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

66 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 39-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 3 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x