Oskars Studios & Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Oskars Studios & Apartments Genel
Oskars Studios & Apartments Genel
Oskars Studios & Apartments Genel
Oskars Studios & Apartments Dış Mekan
Oskars Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Oskars Studios & Apartments
Fanari Road - Lassi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Oskars Studios & Apartments konaklamanızda Kefalonia merkezinde, Kalamia Beach ve Fanari Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Argostoli Limanı ile 2 km (1,2 mi) ve Makris Yalos Plajı ile 2,6 km (1,6 mi) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Oskars misafirlere havuz kenarı aile restoranı keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 15 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kefalonia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (For 4)
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Loft Apartment, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x