Oscar Hotel Petra

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Oscar Hotel Petra Genel
Oscar Hotel Petra Genel
Oscar Hotel Petra Genel
Oscar Hotel Petra Genel
Oscar Hotel Petra Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Oscar Hotel Petra
Authority Street , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Wadi Musa bölgesindeki Oscar Hotel Petra konaklamanızda, Petra ve Anıt Mezarlar Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve al-Siq Yaya Yolu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x