Oscar Hotel - Aparthotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agrilia
Oscar Hotel - Aparthotel Genel
Oscar Hotel - Aparthotel Genel
Oscar Hotel - Aparthotel Öne Çıkan Resim
Oscar Hotel - Aparthotel Dış Mekan
Oscar Hotel - Aparthotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Oscar Hotel - Aparthotel
Laganas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agrilia

Oscar Hotel - Aparthotel misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ve Laganas Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kalamaki Plajı ile 2 mi (3,1 km) ve Zakynthos Limanı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Oscar Hotel - Aparthotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x