Osborn House

Capital Country, Bundanoon
Osborn House Genel
Osborn House Genel
Osborn House Genel
Osborn House Öne Çıkan Resim
Osborn House Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Osborn House
96 Osborn Ave Capital Country, Bundanoon

Bundanoon bölgesindeki Osborn House konaklamanızda, Morton Ulusal Parkı yakınında ve Glow Worm Glen ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Santi Forest Manastırı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Sunnataram Forest Manastırı ile 5 mi (8 km) mesafede.

George's yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Premier Manor)
Stüdyo
Stüdyo (Manor)
Stüdyo
Stüdyo Süit (Garden Terrace)
Stüdyo
Stüdyo Süit (Premier Garden Terrace)
Stüdyo
Stüdyo Süit (Highland)
Kulübe
Kulübe
Stüdyo
Stüdyo Süit (Garden Terrace)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x