Osan Otelleri Ara

En uygun Osan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Osan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Osan Hakkında

Güney Kore’nin batısında kurulan Osan, ülkenin Gyeonggi bölgesine dahil şehirlerden. Yapılan son sayımda nüfusunun 200 bine yaklaştığı tespit edilen şehir Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Miami ve Çin’de bulunan Urumçi ile kardeş kent.

Başkent Seul’a uzaklığı yaklaşık 35 kilometre olan şehrin ekonomisi tarıma ve endüstriyel üretime dayalı. Şehirde kurulan Osan Pazarı ise hiç şüphesiz tüm Güney Kore’nin en ünlü pazarlarından. Üstelik Osan, sakin atmosferiyle Seul’un kalabalığından ve karmaşasından kaçmak için harika. Yüzyıllardır süregelen bir gelenek olarak düzenlenen Yutnori Yarışları ise fazlasıyla popüler.

Ülke tarihinde önemli yeri olan şehir 1950 yılında gerçekleşen Kore Savaşı sırasında çarpışmalara sahne olmuş bir yer. Günümüzde de halen savaşla ilgili pek çok müze ve belgeselde şehrin izine rastlamak mümkün.

Osan’da bulunan Amerikan üssü geçmişte olduğu gibi bugün de bölgenin sosyal yaşamının gelişmesinde pay sahibi. Üssün çevresini saran restoran, kafe ve barlarda şehrin eğlenceli yüzünü deneyimleyebilirsiniz. ‘’ Songtan Entertainment District’’ adıyla bilinen bölge üssün hemen karşısında yer alıyor.

Osan’da hava şartları mevsimlere bağlı olarak büyük oranda değişiyor. Kış aylarında bölgede yağış ve soğuk hava etkili olurken, bahar ve yaz döneminde sıcaklıklar rahatça gezilebilecek düzeyde.

Eğer yeterince zamanınız varsa, trenle Güney Kore’nin başkenti Seul’a gelebilir, şehrin kalabalık caddelerinde gezerek ünlü müzelerini ziyaret edebilirsiniz. Seul ayrıca son yıllarda dünya çapında popüler hale gelen semtleriyle de görülmeye değer. Osan’dan Seul’a sadece 30 dakika içinde gelebilirsiniz.