Osada Harenda

Podhale, Zakopane
Osada Harenda Genel
Osada Harenda Genel
Osada Harenda Genel
Osada Harenda Genel
Osada Harenda Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Osada Harenda
ul. Harenda 28 A Podhale, Zakopane

Zakopane bölgesindeki bu villa misafirlere ana cadde üzerinde, Harenda Kayak ve Dinlenme Merkezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Jan Kasprowicz Müzesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Harendzie Havari Aziz John Evanjelist Kilisesi ile 0,5 km ve Zakopane Aqua Parkı ile 4,6 km mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu villada şömine ve LED televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için kuştüyü yorgan mevcuttur; ayrıca bir En Büyük (King) Boy çekyat bulunmaktadır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (200747779)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x