Orw Max

Baltic Sea Coast Poland West, Ustronie Morskie
Orw Max Genel
Orw Max Genel
Orw Max Öne Çıkan Resim
Orw Max Dış Mekan
Orw Max Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Orw Max
KOSCIUSZKI 18 Baltic Sea Coast Poland West, Ustronie Morskie

Orw Max konaklamanızda Ustronie Morskie bölgesinde, Kołobrzeg Eski Belediye Binası ile 14,8 km (9,2 mi) ve Hz. Meryem'in Göğe Kabulü Bazilika Katedrali ile 15 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kolobrzeg Plajı ile 15,2 km (9,4 mi) ve Kolobrzeg Parkı ile 15,3 km (9,5 mi) mesafede.

Akdeniz mutfağı için Beach Bar Max ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo Süit
Family
Family Stüdyo Süit
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x