Orto Paradiso

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Minori
Orto Paradiso Öne Çıkan Resim
Orto Paradiso Dış Mekan
Orto Paradiso İç Mekan
Orto Paradiso Kahvaltı
Orto Paradiso Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Orto Paradiso
Via Cesare Carola Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Minori

Orto Paradiso misafirlere Minori bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Romana Arkeolojik Alanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 21,9 mi (35,3 km) ve Maiori Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Orto Paradiso misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x