Orocco Pier

Edinburgh Ve Lothian, South Queensferry
Orocco Pier Genel
Orocco Pier Öne Çıkan Resim
Orocco Pier Dış Mekan
Orocco Pier Dış Mekan
Orocco Pier Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Orocco Pier
17 High Street Queensferry Edinburgh Ve Lothian, South Queensferry

Orocco Pier konaklamanızda South Queensferry bölgesinde, Edinburgh Uluslararası Konferans Merkezi (EICC) ile 13,6 km (8,5 mi) ve Princes Street Gardens ile 13,7 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Murrayfield Stadyumu ile 13,8 km (8,6 mi) ve Edinburgh Kalesi ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Samphire Seafood Grill yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 odada iPod takma konsolu ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Executive
Executive Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda
Petite
Petite Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x