Orla Náutica Pousada

Barreirinhas
Orla Náutica Pousada Genel
Orla Náutica Pousada Genel
Orla Náutica Pousada Genel
Orla Náutica Pousada Genel
Orla Náutica Pousada Genel
Image More +56 fotoğraf
Orla Náutica Pousada
Sitio Cantinho S/N, Carnaubal , Barreirinhas

Barreirinhas bölgesindeki Orla Náutica Pousada misafirlere nehir kıyısında, Meryem Ana Günahsız Doğum Kilisesi ve Barreirinhas Wharf ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pousada otel Lencois Maranhenses Ulusal Parkı ile 4,9 mi (7,8 km) ve El Sanatları Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu Art Deco stili pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x