Oriental Ventura

Lishui
Oriental Ventura Genel
Oriental Ventura Öne Çıkan Resim
Oriental Ventura İç Mekan
Oriental Ventura Kahvaltı
Oriental Ventura Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Oriental Ventura
688 Renmin St., Liandu District , Lishui

Oriental Ventura misafirlere Lishui (Liandu) bölgesinde, Wandi Plaza ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Yeosu Adventure Island Water World ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lishui University ile 1,8 mi (3 km) ve Chuzhou Celadon Museum of Lishui ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 585 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x