Oreiades Suites

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Krionerion
Oreiades Suites Genel
Oreiades Suites Genel
Oreiades Suites Genel
Oreiades Suites Genel
Oreiades Suites Genel
Image More +86 fotoğraf
Oreiades Suites
Settlement Koutsodimou Krioneri Teselya Ve Merkez Yunanistan, Krionerion

Oreiades Suites misafirlere Plastiras Gölü bölgesinde, göl üzerinde, Plastiras Barajı ile 12 mi (19,3 km) mesafede ve Arched Bridge of Portaikos River ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Lake Plastira ile 16,5 mi (26,6 km) ve Castle Panigirakis ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Faerie ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 80 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Traditional
Traditional Ev, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Göl Kenarı
Traditional
Traditional Ev, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Göl Manzaralı
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x