Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden

Güney Tayland, Mai Khao
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden Genel
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden Genel
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden Öne Çıkan Resim
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden Dış Mekan
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Orchidilla Residence Homes Kitchen Private Garden
142/14 Moo 4 Güney Tayland, Mai Khao

Bu tatil evi konaklamanızda Mai Khao merkezinde, Splash Jungle Su Parkı ve Mai Khao Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu tatil evi Yacht Haven Marina ile 11,5 km (7,1 mil) ve Nai Yang Plajı ile 14,9 km (9,3 mil) mesafede.

Tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Home/Kitchen Private Garden
Room
Family Ev
Room
Home/Kitchen Private Garden
Room
Classic Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x