Oranzhevoe Nebo

Güney Rusya, Sirius
Oranzhevoe Nebo Genel
Oranzhevoe Nebo Öne Çıkan Resim
Oranzhevoe Nebo İç Mekan
Oranzhevoe Nebo İç Mekan
Oranzhevoe Nebo Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Oranzhevoe Nebo
Stanislavskogo Street 33 Güney Rusya, Sirius

Oranzhevoe Nebo misafirlere Sirius (Kurortny Gorodok) bölgesinde, Mandarin Alışveriş Merkezi ve Adler Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon River Mzymta ile 1,2 mi (1,9 km) ve Olimpiyat Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Resort Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x