Orange Praia Hotel

Grande Recife, Ilha de Itamaraca
Orange Praia Hotel Genel
Orange Praia Hotel Genel
Orange Praia Hotel Genel
Orange Praia Hotel Genel
Orange Praia Hotel Genel
Image More +18 fotoğraf
Orange Praia Hotel
Av.do Forte Orange, s/n Forte Orange Grande Recife, Ilha de Itamaraca

Orange Praia Hotel misafirlere Ilha de Itamaraca (Pilar) bölgesinde, Forte Orange Kalesi yakınında ve Coroa do Avioa Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Forno da Cal Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Itamaraca Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 101 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x