Orange Park

Doğu Sicilya, Misterbianco
Orange Park Öne Çıkan Resim
Orange Park Oda Düzeni
Orange Park Oda Düzeni
Orange Park Oda Düzeni
Orange Park Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Orange Park
Contrada Cubba Marletta, 11 Doğu Sicilya, Misterbianco

Misterbianco bölgesindeki Orange Park konaklamanızda, Ludum - Oyun Bilim Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve CentroSicilia Alışveriş Merkezi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Etna Dağı ile 14,5 mi (23,4 km) ve Piazza del Duomo ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Orange Park misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Villa, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası
Room
Standard Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x