Orange inn Hotel Manapakkam

Chennai
Orange inn Hotel Manapakkam Öne Çıkan Resim
Orange inn Hotel Manapakkam İç Mekan
Orange inn Hotel Manapakkam İç Mekan
Orange inn Hotel Manapakkam Kahvaltı
Orange inn Hotel Manapakkam Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Orange inn Hotel Manapakkam
No. 3/192 Ashtalaxmi Avenue, Manapakkam Parthasarathy Nagar, Behind KFC , Chennai

Orange inn Hotel Manapakkam misafirlere Chennai (Manapakkam) bölgesinde, Chennai Ticaret Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Anna Üniversitesi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu, Chennai ile 13,5 km (8,4 mil) ve Apollo Hastanesi ile 13,7 km (8,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x