Orana Hotels And Resorts

Yeni Delhi
Orana Hotels And Resorts Genel
Orana Hotels And Resorts Genel
Orana Hotels And Resorts Öne Çıkan Resim
Orana Hotels And Resorts Dış Mekan
Orana Hotels And Resorts Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Orana Hotels And Resorts
National Highway No-08, Near Shiv Murti , Yeni Delhi

Orana Hotels And Resorts misafirlere Yeni Delhi (Güney Batı) bölgesinde, DLF Cyber City ve DLF Phase II ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hindistan Kapısı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Cuma Mescidi ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x