Orama Hotel & Spa

Fira
Orama Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Orama Hotel & Spa Dış Mekan
Orama Hotel & Spa Dış Mekan
Orama Hotel & Spa Dış Mekan
Orama Hotel & Spa Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Orama Hotel & Spa
Fira , Fira

Santorini bölgesindeki Orama Hotel & Spa konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Antik Thira ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Orama ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x