Open Hotel

Rimini Coast, Rimini
Open Hotel Genel
Open Hotel Genel
Open Hotel Öne Çıkan Resim
Open Hotel Dış Mekan
Open Hotel Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Open Hotel
Viale Misurata 8 Rimini Coast, Rimini

Open Hotel misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Vespucci yakınında ve Viale Regina Elena ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rimini Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Fiera di Rimini ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Rimini bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Suite con Terrazzo
Suite
Suite Tripla
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Matrimoniale Standard
Room
Matrimoniale Superior con Balcone
Room
Doppia Superior per Disabili
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x