Ons Canggu

Tibubeneng
Ons Canggu Genel
Ons Canggu Genel
Ons Canggu Genel
Ons Canggu Öne Çıkan Resim
Ons Canggu Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Ons Canggu
Jl. Pantai Berawa No.21 , Tibubeneng

Ons Canggu misafirlere Canggu (Berawa) bölgesinde, Splash Waterpark Bali Su Parkı ve Canggu Square ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Seminyak Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Legian Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Ons Waroeng misafirlere öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x