ONPA Hotel & Residence Bangsaen

Tayland Doğu Sahili, Saen Suk
ONPA Hotel & Residence Bangsaen Genel
ONPA Hotel & Residence Bangsaen Genel
ONPA Hotel & Residence Bangsaen Genel
ONPA Hotel & Residence Bangsaen Öne Çıkan Resim
ONPA Hotel & Residence Bangsaen Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
ONPA Hotel & Residence Bangsaen
112 Nadedee Rd., SanSuk, Muang Tayland Doğu Sahili, Saen Suk

ONPA Hotel & Residence Bangsaen misafirlere Chonburi (Saen Suk) bölgesinde, Burapha Üniversitesi ve Bangsaen Lang Halk Plajı Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bangsaen Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedrooms Apartment
Room
One Bedroom Apartment
Room
Studio with Terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x