Onong Resort

Selebes (sulavesi), Siladen Adası
Onong Resort Öne Çıkan Resim
Onong Resort Dış Mekan
Onong Resort Dış Mekan
Onong Resort Dış Mekan
Onong Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Onong Resort
Bunaken Marine Park Selebes (sulavesi), Siladen Adası

Onong Resort misafirlere Siladen Adası bölgesinde, plajda, Bunaken Ulusal Parkı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede ve Ban Hin Kiong ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kienteng Ban Hian Kong ile 10,4 mi (16,8 km) ve I.R Soekarno Köprüsü ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Onong ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda (Standard)
Room
Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Kır Evi, Deniz Manzaralı
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x