Onomichi Kokusai Hotel

Kinki (bölge), Onomichi
Onomichi Kokusai Hotel Genel
Onomichi Kokusai Hotel Genel
Onomichi Kokusai Hotel Genel
Onomichi Kokusai Hotel Genel
Onomichi Kokusai Hotel Genel
Image More +73 fotoğraf
Onomichi Kokusai Hotel
1-13-6 Shinhama Kinki (bölge), Onomichi

Onomichi bölgesindeki Onomichi Kokusai Hotel konaklamanızda, Jikoji Tapınağı ve Onomichi Ticaret Odası Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Shiga Naoya Eski Konutu ile 2,1 km (1,3 mil) ve Onomichi Edebiyat Müzesi ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La mer restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Oda, Sigara İçilmez (Run of House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x