One Nature Nyaruswiga Serengeti

Serengeti
One Nature Nyaruswiga Serengeti Genel
One Nature Nyaruswiga Serengeti Genel
One Nature Nyaruswiga Serengeti Genel
One Nature Nyaruswiga Serengeti Genel
One Nature Nyaruswiga Serengeti Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
One Nature Nyaruswiga Serengeti
Serengeti National Park , Serengeti

One Nature Nyaruswiga Serengeti misafirlere Serengeti bölgesinde, milli parkta ve Serengeti Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı çadır ev Frankfurt Zooloji Topluluğu, Afrika Bölge Ofisi ile 6,7 mi (10,7 km) ve Seronera Bilgilendirme Merkezi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Bu çadır ev, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Çadır evin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca gece geç saatte oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ücretsiz ürünlerle dolu minibar olan 13 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu çadır evde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır
Room
Luxury Çadır (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x